ΜΑΡΙΑ ΞΕΦΤΕΡΗ

Γεννημένη στο Λονδίνο με πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων και πάνω από 35 χρόνια διδακτικής εμπειρίας. Εργάζεται με υπευθυνότητα, με κέφι και ενθουσιασμό.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΖΗ

Με 17 χρόνια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, με Παιδαγωγική Επάρκεια, μουσική και θεατρική εμπειρία και με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων. Είναι “Ξεφτέρι”, όνομα και πράγμα, διότι φοίτησε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Ξεφτέρη”! Εργάζεται με υπευθυνότητα, με κέφι και ενθουσιασμό.

ΕΛΕΝΗ ΚΩΣΤΕΛΙΔΟΥ

Με Πτυχιακές Σπουδές στις Κοινωνικές Επιστήμες και Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Επιστήμες της Αγωγής στην Ελλάδα και την Αγγλία. Με Παιδαγωγική Επάρκεια και διαρκή παρακολούθηση σεμιναρίων. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτικής Ρομποτικής από την LEGO Education Academy. Δεν σταματά πουθενά! Εργάζεται με όραμα και ενθουσιασμό. Έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης. 

ΕΥΗ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο της Γερμανίας. Σπούδασε Ιστορία-Αρχαιολογία στην Φιλοσοφική Σχολή των Ιωαννίνων. Είναι κάτοχος του Kleines Deutsches Sprachdiplom και διαθέτει μεγάλη ευχέρεια στη χρήση της γλώσσας ως φυσική ομιλήτρια. Διδάσκει γερμανικά με δημιουργικό τρόπο και το παιχνίδι αποτελεί ένα από τα βασικά διδακτικά μέσα που χρησιμοποιεί. 

ΞΑΝΘΟΥΛΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου
Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ειδική Αγωγή.
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και διαρκή
παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων. Εργάζεται με υπευθυνότητα, κέφι και ενθουσιασμό. Βασικό της κίνητρο για συνεχή εξέλιξη είναι η αγάπη της για την εκπαίδευση, τη διδασκαλία μα πάνω απ’ όλα για τα παιδιά.

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΑΚΙΡΛΗ

Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και είναι πιστοποιημένη δασκάλα της Αγγλικής ως ξένη γλώσσα από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Με διαρκή παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων, δουλεύει πάντα με όρεξη, ενθουσιασμό και πάνω από όλα υπευθυνότητα. Αγαπάει τη βιωματική εκμάθηση και βασικό μέσο της διδασκαλίας της είναι το παιχνίδι. Κίνητρό της είναι η αγάπη της για τα παιδιά και η διαρκής ανάπτυξη τους.