ΕΛΕΝΗ ΚΩΣΤΕΛΙΔΟΥ-ΞΕΦΤΕΡΗ

Με Πτυχιακές Σπουδές στις Κοινωνικές Επιστήμες και Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Επιστήμες της Αγωγής στην Ελλάδα και την Αγγλία. Με Παιδαγωγική Επάρκεια και διαρκή παρακολούθηση σεμιναρίων. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτικής Ρομποτικής από την LEGO Education Academy. Δεν σταματά πουθενά! Εργάζεται με όραμα και ενθουσιασμό. Έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα της εκπαίδευσης και τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΖΗ

Με 17 χρόνια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, με Παιδαγωγική Επάρκεια, μουσική και θεατρική εμπειρία και με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων. Είναι “Ξεφτέρι”, όνομα και πράγμα, διότι φοίτησε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Ξεφτέρη”! Εργάζεται με υπευθυνότητα, με κέφι και ενθουσιασμό.

Ιωάννα Σαλακίδου

Η κυρία Γιάννα διδάσκει την αγγλική γλώσσα εδώ και 30 χρόνια. Ήταν μαθήτρια της Μαρίας Ξεφτέρη από παιδί. Έχει παιδαγωγική επάρκεια, παρακολουθεί σεμινάρια κι ενημερώνεται για τις συνεχείς αλλαγές στην διδασκαλία της ξένης γλώσσας. Έχει απέραντη αγάπη για την αγγλική λογοτεχνία και τη χρησιμοποιεί ως μέσο διδασκαλίας. Σε συνδυασμό με το χιούμορ που τη διακρίνει, το τραγούδι, τα παιχνίδια και την συζήτηση το μάθημά της γίνεται μία ευχάριστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Πηνελόπη Νταμπούδη

Απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και με
διδακτική εμπειρία, έχει πάντα διάθεση για περαιτέρω εκμάθηση και παρακολούθηση επιμορφωτικών
προγραμμάτων. Στόχος της είναι η εφαρμογή καινούργιων και διασκεδαστικών μεθόδων στην διδασκαλία για την καλύτερη
και ουσιαστική εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Δουλεύει με όρεξη, ζωντάνια και υπευθυνότητα.

Γεωργία Γαβρά

Όντας απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διδάσκει για περισσότερο από είκοσι έτη την αγγλική γλώσσα. Η συνεχής επιμόρφωση και η απόκτηση νέων δεξιοτήτων στον ευρύτερο τομέα της διδασκαλίας μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αφορούν καινοτόμες ιδέες όπως την ένταξη των δημιουργικών τεχνών στην εκπαίδευση αποτελεί βασική προτεραιότητα στην εικοσάχρονη και πλέον αυτή διαδρομή. Είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει κάθε μαθητή με βάση τις ανάγκες του. Εργάζεται με υπευθυνότητα και πάνω απ’ όλα αισιοδοξία.

Εύη Ρούμελη

Απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία. Με εμπειρία στην οργάνωση και διοίκηση γραφείου. Εργάζεται στο γραφείο υποστήριξης με κέφι, ευγένεια και υπευθυνότητα.

Βασιλική (Βάσω) Δεμσερή

Απόφοιτη του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μεγάλο κομμάτι των σπουδών της ήταν η διδακτική της γερμανικής ως ξένης γλώσσας. Έχει παιδαγωγική επάρκεια κι έχει εργαστεί ως ασκούμενη φοιτήτρια στο Goethe Institut Θεσσαλονίκης. Παράλληλα έχει εργαστεί σε παιδική κατασκήνωση επομένως έχει εξασκήσει πολύ την υπομονή της! Στόχος της είναι τα παιδιά να μάθουν και να αγαπήσουν τα γερμανικά με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.